Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Meldgaard Electric A/S

Vi værdsætter dit privatliv og vil gerne informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver vores praksis vedrørende indsamling og behandling af oplysninger via vores hjemmeside me-electric.dk og vores tjenester.

Typer af indsamlede oplysninger

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Meldgaard Electric A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.me-electric.dk er Meldgaard Electric A/S, Grønlandsvej 9 D-G , cvr nr. 16229709

Formål med dataindsamling

Vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:

- At levere vores tjenester til dig
- At forbedre vores tjenester og brugeroplevelse
- At sende opdateringer og markedsføringsmeddelelser (hvis du har givet samtykke)
- At besvare dine henvendelser og spørgsmål
- At overholde gældende love og reguleringer

Deling af oplysninger

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser i forhold til dig eller som krævet af loven.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder med hensyn til dine personlige oplysninger, herunder retten til at få adgang til, rette, slette eller trække samtykke tilbage. Du kan også kontakte os for at få flere oplysninger om dine rettigheder.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse
me@me-electric.dk.

Hjemmeside: www.me-electric.dk
Email: me@me-electric.dk